Refine your search

Your search returned 322 results.

The Alhambra [Musiktryck] : "La vega" : suite for the piano / Isaac Albeniz

av Albéniz, Isaac, 1860-1909 [cmp].

Förlag: Melville, N.Y : Belwin Mills, [ 197-?]Tillgänglighet: Tillgängliga exemplar: [Hyllplacering: 80k/426] (1).
The Earl of Oxford's marche [Musiktryck] / William Byrd ; arranged for brass quintet by Keith Snell

av Byrd, William, ca 1540-1623 [cmp] | Snell, Keith [arr].

Föredragen titel: The march before the battle; arr. brasskvintett.Förlag: Melville, N.Y : Belwin-Mills, cop. 1985Tillgänglighet: Tillgängliga exemplar: [Hyllplacering: 2005/458] (1).
Quartet no. 3 for two violins, viola and cello op. 73 [Musiktryck] / Dimitry Shostakovich.

av Sjostakovitj, Dmitrij, 1906-1975 [cmp].

Föredragen titel: Kvartett, stråkar, nr 3, op. 73, F-dur.Language: No linguistic content Publisher: 1980Publisher: Melville N.Y. Belwin Mills, [198-?]Tillgänglighet: Tillgängliga exemplar: [Hyllplacering: 81k/256] (1).
Divertimento in d major for flute, oboe, horn and bassoon [Musiktryck] / Johann Michael Haydn ; arranged by R. Lauschmann

av Haydn, Michael, 1737-1806 [cmp] | Lauschmann, Richard [arr].

Föredragen titel: Divertimento, träblåsare, horn, MH 464, D-dur.Förlag: Melville, N.Y. : Belwin Mills, [1979?]Tillgänglighet: Tillgängliga exemplar: [Hyllplacering: 96/386] (1).
Three dances [Musiktryck] for solo piano : from the "Maskerade" : [aus der Musik zu M. Lermontows Schauspiel Maskerade] / Khachaturian.

av Chatjaturjan, Aram, 1903-1978 [cmp].

Föredragen titel: Maskeraden. Urval ; arr. piano.Language: No linguistic content Publisher: Melville, N.Y. Belwin Mills, [197-?]Tillgänglighet: Tillgängliga exemplar: [Hyllplacering: 2013/170] (1).
Concierto de Aranjuez [Musiktryck] : for guitar and orchestra : Guitar : Christian Reichert , soloist : Complete performance followed by orchestral accompaniment / J. Rodrigo

av Rodrigo, Joaquín, 1901-1999 [cmp] | Reichert, Christian [prf].

Förlag: Melville, N.Y. : New York : Belwin Mills ; Music Minus One (mmo), cop. 1959/19nnTillgänglighet: Tillgängliga exemplar: [Hyllplacering: 2011/1120] (1).
Three violin duets for two violins and piano [Musiktryck] / Dimitry Shostakovich.

av Sjostakovitj, Dmitrij, 1906-1975 [cmp].

Föredragen titel: Orkestermusik. Urval; arr. violin (2), piano.Language: No linguistic content Publisher: Melville, N.Y. Belwin Mills, [197?]Tillgänglighet: Tillgängliga exemplar: [Hyllplacering: 2008/986] (1).
Concert piece for viola and piano [Musiktryck] / Georges Enesco.

av Enescu, George, 1881-1955 [cmp].

Föredragen titel: Konsertstycke, viola, piano.Utgåva: Urtext editionLanguage: No linguistic content Publisher: Melville, N.Y. Belwin Mills, [19??]Tillgänglighet: Tillgängliga exemplar: [Hyllplacering: 2007/290] (1).
Quintet for flute, oboe, clarinet, horn and bassoon op. 79 [Musiktryck] / August Klughardt

av Klughardt, August, 1847-1902 [cmp].

Föredragen titel: Kvintett, blåsare, op. 79.Förlag: Melville, N. Y. : Belwin Mills, [197-?]Tillgänglighet: Tillgängliga exemplar: [Hyllplacering: 2007/542] (1).
Six promenades (1878) [Musiktryck] : [for] 2 flutes, oboe, clarinet, bassoon (or cello) / Edward Elgar ; performing ed. by Richard McNicol.

av Elgar, Edward, 1857-1934 [cmp] | McNicol, Richard [edt].

Föredragen titel: Promenades.Förlag: [Croydon] ; Belwin Mills, cop. 1976Tillgänglighet: Tillgängliga exemplar: [Hyllplacering: 2007/1438] (1).
The seagull [Musiktryck] an opera in three acts / Pasatieri ; libretto by Kenward Elmslie based on the play by Anton Chekhov.

av Pasatieri, Thomas, 1945- [cmp] | Elmslie, Kenward [lbt] | Tjechov, Anton, 1860-1904 [lyr].

Föredragen titel: The seagull.Language: English Publisher: New York : Belwin Mills, cop. 1974Tillgänglighet: Tillgängliga exemplar: [Hyllplacering: 2007k/693] (1).
Concertino in C for piano, two violins, and bass [Musiktryck] / Joseph Haydn

av Haydn, Joseph, 1732-1809 [cmp].

Föredragen titel: Divertimento, Hob. XIV:3, C-dur.Förlag: Melville, N.Y. : Belwin Mills [198-?]Tillgänglighet: Tillgängliga exemplar: [Hyllplacering: 81/106] (1).
Cantata no. 131 [Musiktryck] : "Aus der Tiefe rufe ich, Herr, zu dir" / Johann Sebastian Bach

av Bach, Johann Sebastian, 1685-1750 [cmp].

Föredragen titel: Kantat, BWV 131, "Aus der Tiefe rufe ich, Herr, zu dir".Förlag: Melville, N.Y. : Belwin Mills, [19--]Tillgänglighet: Tillgängliga exemplar: [Hyllplacering: 2007k/713] (1).
Mozart and Salieri [Musiktryck] : opera in one act, two scenes : op. 48 / dramatic scenes of A. S. Pushkin ; vocal score with Russian and English texts ; English version by Thaddeus Motyka and Harlow Robinson ; [music by] Nikolai Rimsky-Korsakov

av Rimskij-Korsakov, Nikolaj, 1844-1908 [cmp] | Pusjkin, Aleksandr, 1799-1837 [lyr] | Motyka, Thaddeus [trl] | Robinson, Harlow [trl].

Föredragen titel: Mozart och Salieri.Utgåva: Nytr.Language: Russian, English Original language: Russian Förlag: Melville, N.Y. : Belwin Mills, cop. 1981Tillgänglighet: Tillgängliga exemplar: [Hyllplacering: 2007/2358] (1).
James Bond returns [Musiktryck] : featuring The James Bond theme, Goldfinger, From Russia with love, Live and let die and You only live twice / arranged by Ken Dye

av Dye, Kan [arr.].

Förlag: London : Belwin, cop. 1995Tillgänglighet: Tillgängliga exemplar: [Hyllplacering: BMS C 1642*] (1).
Themes from 007 [Musiktryck] : a medley for orchestra / arranged by Calvin Custer

av Custer, Calvin, 1939- [arr].

Förlag: Miami, Fla. : CPP Belwin, [19--?]Tillgänglighet: Tillgängliga exemplar: [Hyllplacering: ork 2008/49*] (1).
The Simpsons [Musiktryck] / by Danny Elfman ; arranged by Paul Jennings

av Elfman, Danny, 1953- [cmp] | Jennings, Paul [arr].

Föredragen titel: The Simpsons.Förlag: Van Nuys, Calif. : Alfred publishing, Belwin, cop. 1990Tillgänglighet: Tillgängliga exemplar: [Hyllplacering: 2010/331 (endast part.)] (2).
Etudes-Caprices for the violin with accompaniment by a second violin op. 18 [Musiktryck]. Book 1 / Henri Wieniawski

av Wieniawski, Henryk, 1835-1880 [cmp].

Föredragen titel: Etyd-caprice, violin (2), op. 18. Nr 1-4.Förlag: Melville, N.Y. : Belwin Mills, [19--]Tillgänglighet: Tillgängliga exemplar: [Hyllplacering: 2008/736] (1).
Musik- och teaterbiblioteket
Tegeluddsvägen 100, Stockholm, Sweden / + 46 8 519 554 12
Nearest bus stop: Frihamnsporten. Buses 1, 72 and 76 stop right outside. Nearest underground stations are Gärdet and Karlaplan.